Berichten


Inschrijven voor het kamp verloopt ook dit jaar via stamhoofd.

Klik op volgende link en schrijf uw zoon in :

Schrijf je in! (stamhoofd.be)


Op zondag (05/05) werd voor de laatste keer KSA gegeven voor het kamp. Wij kijken er alvast naar uit. Jij toch ook?


Inschrijven kan via Stamhoofd op onderstaande link!

https://ksa-sint-jan-berchmans-walfergem.stamhoofd.be/en/


Inschrijven voor het kamp verloopt dit jaar via Stamhoofd!

Klik op volgende link en schrijf uw zoon in:

Schrijf je in! (stamhoofd.be)


Naar jaarlijkse gewoonte is het weer tijd voor het welgekende KSA- en Chiro-etentje. U kunt, naast het gebruikelijke etentje in het zaaltje, ook dit jaar kiezen voor take-away. Steunt u onze jeugdbewegingen liever vanuit uw luie zetel of krijgt u maar niet genoeg van onze spaghetti en bestelt u graag een extra portie? Bestel dan via ons bestelformulier en kom het op een gekozen tijdstip ophalen. Komt u toch liever onder de mensen en van de sfeer genieten of bent u toch liever fan van een goede croque-monsieur, dan zien wij u graag in het zaaltje naast onze KSA & Chiro lokalen!

U kan de take-away bestelling plaatsen via deze link:  https://forms.gle/WpBScCbdq9ccK7sPA
LET OP! U kan bestellen tot en met vrijdag 9 februari 23u59


De kalender is aangepast, vanaf 30 januari 2022 zien wij graag iedereen terug wekelijks op de KSA!

Tot dan!


Bij ‘Doedel en Nieuwsbrief‘ vindt u de Doedel met alle praktische info voor het aankomend kamp. Als ook de Nieuwsbrief die alle speciale richtlijnen en maatregelen bevat voor dit jaar.

De Medische Fiche is aangepast aan de maatregelen voor Corona en zou dus door iedereen zorgvuldig (opnieuw) moeten ingevuld worden. Zonder dit kan uw zoon niet mee op kamp. U vindt deze bij de rubriek ‘Lid Worden’.Dit jaar gaat het kamp door van 17 tot 27 juli voor de oudste groepen. De kleinsten komen de 21ste pas toe, dit jaar is er geen bezoekdag!


Naar jaarlijkse gewoonte zullen wij ook dit jaar ons gezellig etentje organiseren samen met onze vriendinnen van Chiro Walfergem. Dit om onze wekelijkse werking vlot te kunnen laten verlopen, ons kampmateriaal te onderhouden en natuurlijk om alle gasten een leuke en smakelijke avond te bezorgen. Kom dus zeker 6 en 7 maart ’s avonds eens langs in het zaaltje naast de lokalen. Meer info volgt snel.


Bij deze is iedereen nog eens bedankt om naar onze winterbarbecue te komen. Hopelijk heeft het eten gesmaakt en de drank in de winterbar jullie de dag nadien niet te veel koppijn bezorgd. Dit jaar zal op kamp alleszins met het nieuwe materiaal door onze geweldige kookouders nóg lekkerder eten klaargemaakt worden. En dat allemaal dankzij u! Hartelijk bedankt en tot volgend jaar.

 

Zoals elk jaar zorgt KSA Walfergem dat de mensen van Asse en omstreken het begin van het nieuwe jaar in stijl kunnen vieren. Onze geweldige DJ’s, exclusieve champagne- en cocktailbar en knappe gastheren zullen weer klaarstaan om er een geweldige nacht van te maken. Tickets kan u kopen bij de leiding, de verkooppunten of online. Wij hopen u alvast te mogen ontvangen op dit ongetwijfeld magnifiek feest.

Alle info vindt u terug op ons facebook-evenement.

 


Beste ouders, leden, oud-leiders en sympathisanten,

Vorig jaar konden we op jullie massale steun rekenen tijdens onze pannenkoekenslag voor oud-leider Ruben en zijn gezinnetje. Om de herinnering aan Ruben levendig te houden nemen zijn vrouw Eva, familie en vrienden deel aan de 100 km-run ten voordele van ‘Kom op tegen kanker’. Oud-leiders Niel De Smedt, Roel Sweron, Robrecht Van Linthoudt, Andreas Block en Remko De Smedt gaan deze loopuitdaging aan! Mogen wij opnieuw op jullie solidariteit rekenen? Deze keer voor iedereen die tegen kanker vecht! Je kan het loopteam sponsoren door via het formulier donuts en/of truffels te bestellen (tot en met 17 november). Je vindt er ook alle info over betalen en afhalen. Alvast heel erg bedankt, samen vechten we voor een kankervrije wereld! #FOCUS #delenmag

Bestelformulier donuts en truffels


Nieuw KSA-jaar

Nu de eerste zondagen na het kamp en de startdag achter de rug zijn kunnen we officieel zeggen dat het nieuwe jaar van start is gegaan. We willen iedereen nog eens bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn op onze receptie. Verder valt er enkel nog te zeggen dat de leiding er super veel zin in heeft en hoopt om elke zondag zo veel mogelijk kinderen te mogen ontvangen om een namiddag vol plezier te beleven. De nieuwe leidingsindeling en startdoedel vindt u uiteraard ook terug op deze site. Aarzel zeker en vast niet om eventuele vragen te stellen aan de leiders via alle mogelijke kanalen. U mag zich ook steeds toevoegen aan de facebookgroep ‘Ouders KSA Walfergem’ en onze facebookpagina liken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Bij deze willen we iedereen nog eens hartelijk bedanken om aanwezig te zijn op ons feestweekend voor 80 jaar KSA Walfergem. Wij hebben er zeker van genoten en hopelijk jullie ook. Op naar de 85 jaar!


De beste jeugdbeweging van Asse en omstreken is dit werkjaar 80 lentes jong, en dat moet gevierd worden! Speciaal voor dit eiken jubileum bokst de leidingsploeg een spetterend feestweekend in elkaar met tal van activiteiten voor jong en oud en natuurlijk met lekker eten en drinken!

Hopelijk tot dan!

Meer info


Naar jaarlijkse gewoonte hebben we ook dit jaar op 15 en 16 maart ons etentje. Wij bieden zoals elk jaar croque monsieurs en spaghetti à volonté aan. Samen met de meisjes van de Chiro proberen wij jullie een gezellige avond aan te bieden in het zaaltje van Walfergem dat zich naast de lokalen bevindt.

De opbrengst van dit etentje zal dienen voor het financieren van ons zomerkamp. Aarzel dus niet en breng gerust wat kennissen, familie en/of andere aanverwanten mee.

Alvast een smakelijke en gezellige avond toegewenst.
De KSA- en Chiroleiding

 


Zoals iedereen wel weet, is het nieuwe jaar begonnen, en daarbij hebben wij zoals elk jaar, New Years Beats georganiseerd. Dit was wederom een groot succes! Met veel vreugde kondigen wij aan dat de KSA terug zal starten op 3 februari. We verwachten zoals altijd dat iedereen aanwezig zal zijn om met hun leiders op avontuur te gaan.


Beste leden, ouders en andere sympathisanten.

op zondag 07/10 komen onze leden hun nieuwe leiding te weten, dit gebeurt aan de hand van een groot spel!

Met een nieuw werkjaar komen ook enkele wijzigingen in de leidingsploeg. Zo worden de Hernieuwers van dit jaar leiding en nemen we afscheid van enkele oude rotten.

Wij nodigen jullie ook graag uit op onze receptie die rond 18u begint na de activiteiten.

Tot dan!


Op 30 september organiseren we een heuse vriendjesdag, waarop iedere jongen tussen 6 en 18 jaar mag komen proeven van het KSA bestaan.

Onder het motto: “hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”, vragen we iedereen een vriendje mee te brengen!

KSA Walfergem voorziet leuke activeiten en een fijne randanimatie. Plezier verzekerd dus!

Iedereen die komt proberen, krijgt natuurlijk een gratis consumptie!


De overheerlijke mattentaarten zijn terug! KSA Walfergem verkoopt deze streekgebakjes om nieuw spelmateriaal aan te kopen voor de activiteiten op zondag en op kamp. Voor slechts 5 euro krijg je 3 kraakverse taartjes. Bestellen kan via het online formulier tot en met zondag 6 mei. Wij leveren aan huis op zaterdag 12 mei in de regio Asse. Zelf afhalen kan op zondag 13 mei na de activiteiten. In naam van alle KSA-jongens alvast hartelijk bedankt en… smakelijk!

Bestel hier


Dit jaar gaan wij uitzonderlijk een dagje later op kamp. Zo vertrekken de oudste groepen op 18/07, de jongsten komen zoals elk jaar gewoon mee op de bezoekdag 21/07. En we vertrekken allemaal huiswaarts op 28/07.