Updates


Bij deze willen we iedereen nog eens hartelijk bedanken om aanwezig te zijn op ons feestweekend voor 80 jaar KSA Walfergem. Wij hebben er zeker van genoten en hopelijk jullie ook. Op naar de 85 jaar!

Dit jaar dompelen we ons onder in de wondere en eeuwenoude wereld van de Vikingen. We hebben een stam ontdekt in de bossen van Wallonië die al eeuwenlang als ware Vikingen door het leven gaat. We zijn zeer benieuwd naar hoe deze eruit zullen zien en welke tradities zij hebben. Hopelijk ontvangen ze ons met open armen. Bereid jullie dus voor op mannen met pelsen, indrukwekkende wapens en nog indrukwekkendere baarden. Voor de oudsten zal dit avontuur van start gaan op 17 juli. De Kabouters en Leeuwkes mogen ons komen vergezellen vanaf de bezoekdag op 21 juli, waar jullie hopelijk in grote getale zullen aanwezig zijn. Vergeet zeker ook niet de medische fiche in te vullen en het kampgeld tijdig te storten. Alle nodige info kan u vinden in onze doedel.

Algemeen


Wij zijn KSA Walfergem, een bende van 15 leiders die zondagse activiteiten voorzien voor onze leden. KSA Walfergem is een jeugdbeweging opgericht in 1938 en dit enkel voor jongens. Meisjes zijn welkom bij onze buurmeisjes van Chiro Walfergem.

In de eerste plaats verzorgen we de zondagnamiddag voor onze leden. Wij voorzien activiteiten en zorgen voor plezier. Zoals iedere goede jeugdbeweging verzorgen wij ook hét zomerkamp. Naast onze activiteiten met de leden organiseren wij ook winstgevende activiteiten om ons zomerkamp te financieren.

Iedere zondag een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening krijgen. Wanneer je een kind oprecht ziet lachen en zich amuseren met zijn vriendjes, wordt je zelf uiteraard ook gelukkig. We proberen samen met kinderen met verschillende achtergronden een hechte gemeenschap te vormen in onze gemeente Asse. Het feit dat je als leider zeer veel nuttige vaardigheden ontwikkelt […]